Lars

Lars är en av hjärnorna bakom Stugexperten.se. Helst spenderar han sin lediga tid i sin stuga intill den spegelblanka fjällsjön uppe i Lappland med sin fru. Lars älskar att snickra och dona med nya projekt. När han får tid över delar han gärna med sig av sina tips och rekommendationer här på Stugexperten.se

9 lättodlade grönsaker för nybörjare

I det här inlägget ska vi titta på 9 grönsaker som är enkla att odla även om du aldrig har sysslat med trädgårdsodling förut. Vi går också igenom vad som gör dessa grönsaker så lättskötta och ger rekommendationer om hur du tar hand om dem på rätt sätt.

man vattnar grönsaker som är enkla att odla

Snösläde bäst i test

Med en snösläde får du bort snön från uppfarten på rekordtid! I denna köpguide går vi igenom de fem bästa snöslädarna på marknaden just nu. Läs inlägget här!

här är de bästa snöslädarna just nu

Värmefläkt bäst i test

Håll stugan, fritidshuset, garaget eller sovrummet varmt med en värmefläkt! I den här köpguiden har vi listat de fem bästa värmefläktarna på marknaden just nu.

köpguide bästa värmefläkten

Snöskyffel bäst i test

I det här inlägget listar vi det fem bästa snöskyfflarna på marknaden just nu. Läs igenom vår köpguide och hitta rätt verktyg för att få bort snön från uppfarten!

snöskyffel bäst i test

Myrdosa bäst i test

Har ditt hem eller din uteplats blivit invaderat av myror? Se vårt stora test av myrdosor här läs hur du blir av med myrorna inom 1-2 veckor!

bästa myrdosan
Rulla till toppen