Om oss

Stugexperten.se är din guide för livet i stuga. Vi hjälper våra besökare att göra välgrundade val av produkter till sina fritidshus med gedigna köpguider, bäst-i-test och läsvärda artiklar. Hos oss kan du hitta både inspirationen och informationen du behöver för att skapa din drömstuga. Vi skriver bland annat artiklar med tips om hur du kan inreda stugan, vilka möbler och tillbehör som passar bäst för olika stugtyper och hur du sköter om trädgården.

Så finansieras Stugexperten.se

Stugexperten.se finansieras genom annonsintäkter via affiliatelänkar. Vi samarbetar även med Prisjakt för att kunna presentera de bästa priserna på produkterna vi listar i våra artiklar. Om besökaren gör ett köp genom en annonslänk kan Stugexperten få ersättning från butiken.

Hur gör vi våra tester och köpguider?

För att hjälpa dig ta ett beslut om en produkt eller tjänst innan köp skriver vi på Stugexperten tester och köpguider. Dessa är utformade att underlätta för dig som konsument att göra ett bra köp. I dessa köpguider och tester har vi sammanställt viktig information om produkterna eller tjänsterna och vad du som konsument bör tänka på när du handlar produkter för ditt hem eller fritidsboende. Våra köpguider går ut på att ge dig en tydlig bild av hur varje produkt fungerar, vilka för- och nackdelar de har och hur de står sig mot varandra. Om inget annat anges har vi fått informationen av tillverkaren eller butikerna som säljer produkterna vi nämner. Produkternas rangordning och rekommendationer i varje kategori bestäms oberoende av Stugexpertens redaktörer.

Kontakta oss!

Vill du kontakta oss på Stugexperten.se? Hör av dig till oss på kontakt@stugexperten.se. Vi är alltid intresserade av att höra vad våra besökare tycker om vår sajt och om det finns något vi kan göra för att göra din upplevelse ännu bättre. Tack för att du besöker oss och vi hoppas att du hittar all information du behöver för att skapa din drömstuga hos oss!

Rulla till toppen